Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

tiistai 4. helmikuuta 2014

Ole varuillasi!






Sain juttuvinkin kirjekyyhkyn välityksellä ja hyppäsin välittömästi potkukelkkani puikkoihin. Lähdin kamera kourassa ja muistilehtiö mukanani tapaamaan minuun yhteyttä ottanutta Herra Ukkoa. Paikalle päästyäni minua odotti kaamea näky - vaarallinen ilmiö leviää ympäri maapalloa ja sen vaikutukset ovat arvaamattomia!

Ilmiö tavoitti Luri Ukon tänään puolilta päivin. Seuraukset ovat peruuttamattomat.

Luri Ukko työskentelee kääpiörottafarmarina syrjäisellä maaseudulla idyllisessä Kulmalan pitäjässä. Hänen tupaansa ei tule vesi, eikä arktisiin olosuhteisiin tottunutta farmaria kylmät ilmat hetkauta. Sanomattakin on selvää, ettei herra Ukon torpassa ole edes televisiota ja hän viettääkin lähes kaiken aikansa pihatöissä. Miten ihmeessä ilmiö tavoitti jo erakoituneen farmarin syrjäseudulla?

Antskun heittämä lumipallo lähti vierimään

Putous-ohjelman muuttumisleikkiin mukaan lähtenyt Antsku tuskin arvasi julkisuusmyllyyn hypätessään, mitä seurauksia hänen käynnistämällään ilmiöllä on. Imatralaisen kotirouvan viattoman kuuloinen hokema "Mie romahan" on käynnistänyt maailmanlaajuisen ketjureaktion, jota emme todennäköisesti voi enää pysäyttää. Lumipallo on lähtenyt liikkeelle ja vyöryy nyt pyyhkäisten mukanaan kaiken eteensä tulevan. Uhka koskee koko maailmaa!

Herra Luri Ukon tämä arvaamaton ilmiö saavutti tänään puolilta päivin, kun hän oli ulkoiluttamassa rottiaan pihamaalla. "En yhtään tiedä mitä tapahtui. Heittelin rotille omenanraatoja ja eilistä pullaa, kun yhtäkkiä alaruumiistani hävisi tunto. Mie romahin!", herra Ukko tilittää kyynel silmäkulmassaan. Paluuta entiseen ei enää ole ja herra Ukko joutuu nyt pitkälle sairaslomalle.

Onko mitään enää tehtävissä?

Antskun muut hokemat ovat jo innoittaneet faneja omituisiin toimenpiteisiin. Antskun kotikunnassa Imatralla läträtään alkoholilla muotidrinksujen muodossa. Seurauksia yhteiskunnalle tulee vääjäämättä ihmisten nauttiessa "Hitokseen" tai "Mie romahan"-ilolientä, sillä harva meistä osaa toimia järkevästi lauantai-illan Putous-huumassa kisakatsomon aikoihin. Odotettavissa on siis synkkiä avioerolukuja sekä lukuisia järjestyshäiriöitä. Myös terveyskeskusten päivystysyksiköt ovat varautuneet naurupuuskien seurauksista revähtäneiden vatsalihasten pikaiseen ensiapuun. Valmiutta on nostettu koko maan alueella.

Myös maailmalta on raportoitu aktiivisesti ilmiöön liittyen. Italiassa majaileva kirjeenvaihtajani Torre D. Pizza lähetti minulle hätääntyneen kirjeen, jossa valtion johto ilmoittaa huolensa avoimesti. He vetoavatkin kirjeessään kansainvälisten apujoukkojen saamiseksi paikan päälle, sillä "Mie romahan"-ilmiö uhkaa jo Pisan ennestään kaltevaa tornia.

Naapurimaamme Ruotsin puolelta taas Henkka&Maukka -myyjät ovat lähellä lakkoa, sillä työyhteisön hyvinvointiin on alkanut vaikuttaa negatiivisesti työkavereiden romahtelu. Sitkeimmille myyjättärille lankeaa kohtuuttoman suuri vastuu ja työtaakka, kun Tukholman keskustassa sijaitsevan liikkeen koko alusvaateosaston myyjät ja kassaneidit romahtivat samanaikaisesti. Nyt he ovat pitkällä hermolomalla ja apuvoimia ei ehditä palkkaamaan tarpeeksi nopeasti. 

Varaudu ajoissa!

Tarkkaile lähipiiriäsi ja mikäli huomaat romahuksen merkkejä, ota välittömästi yhteyttä viranomaisiin. Ennakointi on erittäin tärkeää, joten kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin:
1) Miehet alkavat pukeutua naisiksi ja esittää kotiäitejä
2) Lähiravintolan lounaslistalla on toistuvasti pelkkää Pasta Carbonaraa
3) Paras ystäväsi soittaa sinulle jatkuvasti ja kutsuu sinua "Maikuksi"
4) Uusin trendi kylänraitilla on valkoinen villapaita ja raidalliset villasukat

Onko mitään enää tehtävissä????

---
Lisäys 8.2.2014: Lue myös, miten ideaani hyödynnettiin!






---
Mikäli pidit tästä tekstistä, kerrothan siitä myös kavereillesi esimerkiksi Facebookin, Twitterin tai Instagramin kautta. Alla olevilla painikkeilla tai linkillä se käy kätevästi. 
Kiitos! 

2 kommenttia:

  1. Ny mie romahan! Ihan huipputarina. :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei! Sinäkin! Hälytän pian ensiapua sinulle, rakas Anonyymi, jottei romahuksesi pääsisi tekemään peruuttamatonta jälkeä. Koita sinnitellä siihen asti!

    Miten pitkälle ilmiö on jo kietonutkaan viikatemaiset lonkeronsa!

    VastaaPoista