Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Robbie Williams live@ Helsinki 18.5.2014

Kuvakooste Hartwall Arenan tunnelmista Swings Both Ways -kiertueelta.



Menneisyys poikabändissä ei onneksi ole koitunut Robbie Williamsin kohtaloksi negatiivisessa mielessä vaan siitä sai alkunsa upea ura. Muut Take Thatin soolouraa yrittäneet jäsenet ovat tehneet floppeja toisensa perään. Muut Take Thatin jäsenet tarvitsevat tiimin jätkiä ympärilleen hoilottamaan, jotta he olisivat edes vähän suosittuja. Mutta Robbie ei tarvitse.

Robbie on ollut showmies alusta pitäen ja on edelleen. Katso vaikka!















Huh huh, mikä show! Tämän miehen toivoisi vierailevan Suomen rajojen sisäpuolella hilppasen verran useammin kuin 11 vuoden välein.


Kiitos vierailustasi!






2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jeee!!! Vihdoinkin joku hengenheimolainen eksyi tänne <3 Kiitos kommentistasi, rakas Anonyymi!

      Poista