Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

lauantai 8. helmikuuta 2014

Mistä tietää että idea on loistava? Se pöllitään!

Olen imarreltu. Lähestyin yksityisviestillä erästä huumorisivustoa laittamalla heille tiistaina (4.2.2014) kuvan ja linkin blogiini koskien Luri Ukon dramaattista tapausta. Yksityisviesteissä luvattiin, että kuva julkaistaan lauantaina heidän sivustollaan - tietenkin linkkien kera. Yllättäen oman kuvani luvattu julkaisu "unohtui", mutta sen sijaan toinen romahtanut lumiukko pompsahti sivustolle keräten laajaa näkyvyyttä Facebookissa.

4.2.2014 yksityisviestillä lähettämäni kuva
Sivusto olikin tehnyt oman versionsa kuvani innoittamana ja laittanut sen jakoon torstaina (6.2.2014).

On mukavaa, että esimerkkini innosti heidätkin tositoimiin. Kuva sai loistavaa palautetta eli idea oli hyvä, toimiva ja ajankohtainen. Upposi kuin tikkari suuhun. Mutta peukutukset eivät nyt ihan menneet reilusti jakoon.

6.2.2014 julkaistu sivuston oma versio ideasta



Olisi ollut mukava saada omalle kuvalleni se 2233 peukkua, 59 kommenttia ja 1792 jakoa.







Minä sentään alkuperäisessä tekstissäni linkitin lauseen alkuperän oikeaan osoitteeseen: Putoukseen ja Antskuun.

Johan sen Nokia aikoinaan tiivisti: "Imitation is the best form of flattery" eli jäljitelmä on paras imartelun muoto.

- - -
Päivitys 14.2.2014:
Asia sovittu ja unohdettu eli tämä episodi on menneen talven lumiukkoja (niinkuin Lurikin, joka ei enää pihamaalla hengaile). Laatimani Ystävänpäiväristikko julkaistiin sivustolla reilun pelin sääntöjä noudattaen.

Teemme todennäköisesti yhteistyötä tulevaisuudessakin. 


---
Mikäli pidit tästä tekstistä, kerrothan siitä myös kavereillesi esimerkiksi Facebookin, Twitterin tai Instagramin kautta. Alla olevilla painikkeilla tai linkillä se käy kätevästi. 
Kiitos! 
Facebook: https://www.facebook.com/luovaaelamaa
Twitter:  https://twitter.com/Sanya__S
Instagram: http://instagram.com/sanya__s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti