Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

maanantai 4. marraskuuta 2013

Korttien askartelua taaperon kanssa

Lähipiirissämme on ollut suuria tapahtumia. Kaksi pientä tytöntylleröistä on saavuttanut hienon 2-vuoden ikäpaalun ja päätimme askarrella kortit itse, sillä varsinaiset lahjat olivat kaupasta hankittuja kroonisen aikapulan vuoksi.



Korttien askartelu taaperon kanssa on helppoa ja mukavaa. Kortteja kannattaa samalla kertaa tehdä useampia, sillä askartelutarvikkeiden ja luovuuden ollessa huipussaan ei sarjatuotanto haittaa, koska jokaikinen kortti tulee taatusti olemaan uniikki.

Tarvikkeina meillä tällä kertaa oli kaksi eri väristä korttipohjaa, sormivärit, kuviosakset, paperiliimaa sekä kimalleliimaa. Lisäksi käytimme leimasinta, jossa oli teksti "Onnea", sillä jostain syystä viime vuonna ostetut kulta- ja hopeatussit eivät olleet yhteistyökykyisiä. Ehkä parempi niin, sillä lopputuloksesta tuli siistimpi, kun en mennyt kirjoittelemaan käsin kortin etupuolelle. Kortin kääntöpuolelle kirjoitimme vielä tervehdyksen synttärisankareille sekä omat allekirjoituksemme.

Sormiväreillä sai pahvisen kortin pintaan painettua taaperon kädenjäljen, joka vielä viimeisteltiin erivärisillä palluroilla. Väriä levitin ensin meikkisienellä koko kädelle ja painoimme jäljen. Sen jälkeen väriä levitettiin vain sormenpäihin ja teimme koristeeksi erivärisiä pilkkuja. Kortit kruunasi pinkki kimalleliima, jolla tehtiin pienet sydämet alareunaan sekä pieniä pisteitä ympärikorttia sopivan juhlalookin takaamiseksi.


Seuraavaksi vuorossa on sitten Isänpäiväaskartelua ja mikäli oikein innostumme, valmistuu joulukortitkin siinä sivussa!

---
Mikäli pidit tästä tekstistä, kerrothan siitä myös kavereillesi esimerkiksi Facebookin, Twitterin tai Instagramin kautta. Alla olevilla painikkeilla tai linkillä se käy kätevästi. 
Kiitos! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti